Despre CALA

Locul I în domeniu

Ca urmare a experienței acumulate de-a lungul timpului, a calificării personalului angajat, Compania noastră este clasificată pe locul I în domeniu!

Capital privat integral român

Datorită performanțelor obținute în decursul anilor, în anul 2007, Compania se transformă într-o societate cu capital privat integral român și se axează pe tot ceea ce reprezintă foraj orizontal dirijat, lucrări de proiectare, diagnosticare, reabilitare și instalare conducte fără săpătură.

NO-DIG – fără excavare

Suntem prima din România care a implementat tehnologia NO-DIG. Ca urmare a cererii tot mai mari a acestui tip de lucrări NO DIG – care nu necesită săpătură deschisă – compania noastră și-a mărit baza materială aducând utilaje noi și performante, precum și tehnologii noi apărute pe piața mondială.

Membri fondatori ROSTT

Suntem membri fondatori ai Asociației de instalatori conducte fără săpătură – ROSTT (Romanian Society for Trenchless Technology).

CALA a luat ființă în anul 1991 având capital un capital social mixt Româno-German, având ca domeniu principal de activitate comerțul cu produse industriale. Datorită performanțelor în acest domeniu, în decurs de doi ani devine reprezentanta pe România a unor produse renumite.

Începând cu anul 1995, odată cu aducerea în țară a primelor utilaje destinate lucrărilor speciale de montaj conducte fără săpătură, apare în cadrul companiei divizia de lucrări speciale NO DIG.

De ce noi?

  • Dispunem de utilaje performante de ex. Utilaj de foraj D 1000 x 900 – Pulling Force de 450 tone – al doilea utilaj ca mărime în Europa.
  • Suntem singura companie din România care deține pentru reabilitare conducte două echipamente de polimerizare cu ultraviolete, două echipamente de polimerizare cu aburi, și o linie de impregnare rășini pentru tuburile compozit (liner)
  • Suntem singura companie din România care deține pentru foraj orizontal dirijat utilaje de 5 t, 7,5 t, 10 t , 60 t, 100 t și 450 t
  • Ne preocupă asigurarea unui grad ridicat de profesionalism al angajaţilor faţă de care ne declarăm responsabili, fără discriminare
  • Urmărim cu interes maxim noutățile din domeniul nostru de activitate și le implementăm pentru satisfacerea cerințelor clienților noștri
  • Promptitudinea, seriozitatea și calitatea serviciilor noastre stau la baza relațiilor de lungă durată cu clienții noștri
  • Ţintim spre excelenţă şi construim viitorul companiei în sensul prosperităţii, stabilităţii şi dezvoltării printr-un management performant