Email: office@cala.ro | Mobil: +40 265-307-600

Bine ați venit pe site-ul oficial CALA – Centrul de Tehnologii NO DIG și HDD

Una din firmele de success din România în domeniul construcțiilor speciale. Ne perfecționăm permanent, urmărim cu interes maxim noutățile din domeniul nostru de activitate, iar din promptitudinea, seriozitatea și calitatea serviciilor noastre a rezultat o relație de lungă durată cu clienții noștri. Fiecare client este foarte important pentru noi. De aceea, tratăm cu deplin respect și seriozitate fiecare colaborare, iar inovațiile din domeniu le folosim în beneficiul clienților noștri.

Reabilitări conducte fără săpătură

Videoinspecție și Diagnosticare

Această tehnologie este ideală pentru stabilirea gradului de uzură fizică și morală a conductelor, identificarea problemelor și stabilirea metodologiei de reparație care urmează a se executa.

Spălare și Curățare Conducte

Cunoscând gradul de colmatare a conductei inspectate se trece la efectuarea curățirii acestuia prin procedee specializate precum HI-JET sau PIGGING.

Reabilitări Conducte

Folosind tehnologia inovatoare “No Dig”, executăm lucrări de reabilitare fără săpătură deschisă a conductelor de canalizare pluvială, menajeră, aducțiuni și transport apă potabilă, industrială.

Foraje

Microtunneling

Tehnologia Microtunnelling este indicată mai ales în cazul conductelor cu scurgere gravitațională – apă menajeră, canalizare etc. – , sau în cazul în care este necesară pozarea conductelor cu o precizie ridicată.

Foraj Orizontal Dirijat

Această tehnologie este ideală pentru zone în care săpătura deschisă este dificilă și costisitoare, sau imposibilă – linii de cale ferată, autostrăzi, drumuri publice, cursuri de apă, mlaștini, piste, alte instalații existente, proprietăți private, păduri etc.

Subtraversări prin Percuție

Procedeul de foraj orizontal prin metoda percuției se utilizează pentru pozarea fără săpătură a conductelor – de apă, gaz metan sau a tuburilor protectoare, cu diametre cuprinse între 25–2000 mm. Se respectă toate condițiile prevăzute în STAS 9312-87.

De ce noi?

  • Datorita experientei acumulate si a calificarii personalului angajat, compania noastra este clasata pe locul I in domeniu in Romania
  • Ne preocupă asigurarea unui grad ridicat de profesionalism al angajaţilor faţă de care ne declarăm responsabili, fără discriminare
  • Ţintim spre excelenţă şi construim viitorul companiei în sensul prosperităţii, stabilităţii şi dezvoltării printr-un management performant

CALA pe locul I în România

Suntem prima companie din Romania care a implementat tehnologia NO-DIG.

Echipament de ultimă generație

Suntem singura companie din România care deține pentru foraj orizontal dirijat utilaje de  5 t, 7,5 t, 10 t , 60 t, 100 t și 450 t

Membru fondator ROSTT

Suntem membri fondatori ai Asociatiei de instalatori conducte fara sapatura ROSTT

Peste 20 de ani de experiență

In 1994 am pus bazele pe activitatile de reabilitare si foraje, si oferim servicii de inalte calitate.